‘DE KRACHT VAN NIEUWE ENERGIE’

BESTELLEN KAN VIA ONZE WEBSHOP

Het voorlees- en lesboek ‘De Kracht van Nieuwe Energie’ is gemaakt voor de voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober 2018, maar is zo gemaakt dat het boek altijd bruikbaar is voor iedere groep van de basisschool. De verhalen gaan allemaal over het thema Nieuwe Energie en zijn geschreven door pabo-studenten uit het hele land. Zij hebben zich daarbij laten inspireren door tekeningen en kunstwerken die basisscholieren hebben gemaakt over hetzelfde thema. Er zijn elf passende lessuggesties bij opgenomen.

Onder redactie van André de Hamer en Peter Heres van Duurzame PABO zijn de verhalen gebundeld in het rijk geïllustreerde boek. Bij meerdere verhalen staan lessuggesties.

Bent u op zoek naar een bijzonder en waardevol cadeau voor uw leerlingen, studenten, het team, de collega’s, scouting of een ander mooi gezelschap? Dat kan! U kunt het boek bestellen in onze webshop.

De verhalen- en lesbundel is geschikt voor groep 1 t/m 8. Er zijn verhalen voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Je kunt hier het gehele boek ‘de Kracht van nieuwe Energie’ downloaden.

Onze uitgaven: bestellen kan via onze webshop