MOESTUINTJES VOOR NEPAL

Wil je met je school in contact komen met leeftijdsgenoten uit kindertehuizen in Nepal en iets voor hen betekenen? Dat vinden de kinderen in Nepal geweldig en je helpt hen er bovendien geweldig mee!

In Nepal gaan de kinderen van de kindertehuizen die ondersteund worden door Stichting 4 Smiling Faces zelf tuinieren. Ze hebben daar weinig ruimte (want ze wonen in de drukke stad Kathmandu), dus hebben we gekozen voor zogenaamde vierkante meter moestuinen. De kinderen daar vinden het leuk om van jullie te horen hoe jullie hier tuinieren. Maar ook natuurlijk wat jullie allemaal doen op een dag, wat jullie hobby’s zijn, etc.

Er is geen geld is voor de moestuintjes, daarom helpt 4 Smiling Faces daarmee. En daar kunnen jullie ook bij helpen! Er zijn talloze manieren om geld in te zamelen voor het goede doel; van koekjes bakken en verkopen tot een sponsorloop; van lege flessen inzamelen tot een rommelmarkt en alles wat daar tussen zit. Groot, klein, het maakt niet uit. Je hoeft op internet niet ver te zoeken om leuke ideeën op te doen.

Stichting 4 Smiling Faces vindt het superleuk als je een actie wilt doen ten bate van de kinderen die wij helpen. Sterker nog, we zijn zeer vereerd!

4 Smiling Faces is een kleine organisatie en beschikt niet over promotiematerialen. Maar we denken graag met je mee over je actie en brengen jouw klas dan ook in contact met de Nepalese kinderen. Want samen komen we verder. Stuur ons een bericht, dan bespreken we de mogelijkheden en denken we met je mee.

Neem contact op met Stichting 4 Smiling Faces

Schuiven naar boven
Copied!
Copied!