NIEUWSBRIEF 01-09-20

BESTEL ONZE DUURZAME BOEKEN MET KORTING

Koop 4 van deze boeken en krijg 10% korting.
1 boek: 10 euro
4 boeken: 36 euro
Vanaf 10 boeken geldt nu tijdelijk tot 10 oktober: 15 % korting.

DUURZAME BOEKEN MET KORTING

De scholen zijn weer begonnen! Daarom hebben we nu een extra kortingsactie op onze boeken die speciaal ontwikkeld zijn voor het primair onderwijs, maar ook zeer geschikt zijn voor buitenschoolse opvang, scouting, NME-centra, etc. Duurzaamheid is inmiddels een van de belangrijkste thema’s in de maatschappij en gelukkig ook in het onderwijs. Doe daarom jezelf en je leerlingen een plezier met deze boeken:

32 lessen voor de toekomst – Het praktische doe- en inspiratieboek voor iedere meester, juf, begeleider. Met 32 lessen voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd.
De wereld van Plastic – Originele verhalen voor onder- midden- en bovenbouw over de noodzaak om zorgvuldiger met deze grondstof om te gaan en zwerfafval te voorkomen.
De wereld van Voedsel – Verrassende verhalen voor onder- midden- en bovenbouw over gezond en lekker eten.
De kracht van Nieuwe Energie – Inspirerende en activerende verhalen en lessen voor onder- midden- en bovenbouw over de Energietransitie: hoe kunnen we anders wonen, anders werken, anders van a naar b, anders produceren en anders energie opwekken.

Prijzen exclusief btw en verzendkosten.
Bestellen kan in onze webshop.

Een deel van de opbrengst gaat naar Duurzame PABO.
De boeken zijn sindskort ook als e-boek verkrijgbaar.

HELP KINDEREN IN NEPAL

Ook in Nepal staat op dit moment alles in het teken van de Coronacrisis, die in dit sterk van import afhankelijke ontwikkelingsland met een gebrekkige (zorg)infrastructuur extra hard aankomt. Stichting 4 Smiling Faces biedt daar kwetsbare kinderen noodhulp omdat zij in eigen land geen enkele vorm van hulp en steun krijgen. Koop het prachtige (foto)boek ‘Opgroeien in Tegenwind’ en steun deze kwetsbare kinderen – de opbrengst van de verkoop van dit boek komt geheel ten goede aan noodhulp. Je ontvangt bovendien 3 praktische lessuggesties (voor midden en bovenbouw) bij de aankoop van dit boek.

VOORLEESACTIE DAG VAN DE DUURZAAMHEID

Inschrijven kan nog steeds! Doe mee en ontvang kosteloos ‘De wereld van Kleding’, vol verhalen en lessen over duurzame kleding!
Aanmelden voor de Voorleesactie kan hier
Wist je trouwens dat je met jouw bestelling van onze overige boeken de Voorleesactie helpt door te gaan? Van ieder verkocht boek gaat vier euro naar Duurzame PABO waarmee zij de voorleesactie helpen organiseren!

BESTEL ONZE DUURZAME BOEKEN MET KORTING

SDG’s

Al het lesmateriaal oponze website is voorzien van de SDG’s (Sustainable Development Goals oftewel Duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN). Zo weet je precies met welke les je aan welke SDG’s werkt.

BESTEL ONZE DUURZAME BOEKEN MET KORTING

Uitgeverij Idee & Waarde
www.ideewaarde.nl
nieuwsbrief@ideewaarde.nl

Schuiven naar boven
Copied!
Copied!